Now Loading!

Çok Merhaba, En Merhaba!!1!

Hepinizi çok özledim sayın okurlar. Sizin de beni özlediğinize eminim. Zaten Mahzen Dergi genelde sadece Now Loading! Kısmı için okunur. Hazır açmışken işte diğer sayfalara da şöyle bir bakılır yani. Editör de bu gerçeğin farkına varmış olacak ki geldi, yalvar yakar oldu; “Maaşını 3 e katlayalım” dedi, “yazı başı 9 kahve” dedi! Kıramadım “Filtre olursa tamam” dedim. Eh artık yeni Kule’deki koltuk takımlarında yayılıp, sıcacık ortamda, tazecik kahve.

Bak hep yazmışlar filan, var. Amaaa! yeni kulenin ne kadar güzel olduğu anlatmakla bitmez. Daha da cafeye gitmem gayrı. Şık, rahat, sıcak, filtre kahveli! Board Game oyna, frp’yle coş, ne yer sıkıntısı, ne gürültü derdi, ne “bişiy ister misiniz?” diye girişen garson, hemi de bedave!

Siz şimdi kış filan diye fark etmemişsinizdir, İzmirCon hazırlıkları çoktan başladı. Bu senenin teması yine geçen seneye yakın gibi, mitler ve efsaneler. Konular yakın da olsa etkinlik alanındaki fark tabi ki büyük olacaktır. Kımız eşliğinde hikayeler dinlenen Yörük çadırı olmayacak bir defa. Şimdi böyle diyince geçen seneki tema geri mi gelse acaba? Hmm…

Napoléon! Bu Naps! Denen illeti bana da bulaştırdılar efenim. Kumpanyası varmış, Austerlitz’de koalisyonla savaşılacakmış, acaba tarihin seyri değişirmiymiş filan. Değişmez! Vive la Victoire, Vive la France! Sadece bu mu peki? Değil. Roma dönemi savaşları da 12 kişiyle çok sıcak bir giriş yapıyor kuleye. Ben ve baldırı çıplak İspanyol delilerim, şımarık Romalıları ve kendini bilmez Kartacalıları İberya’dan atıcaz!

Bir de şu sıralar Kule’de bir sürü insana damardan 9th Age enjekte ediyorlar. Son yapılan etkinlikten sonra bir takım Kule Sakinleri model toplamaya, minyatür boyamaya başladılar. Buraya not etmeden geçmeyelim.

Peki bunlar iyi hoş da, etkinlik ne var derseniz hemen aklınızı alırım! 15 Ocakta boyama atölyesi var, Burak sizi bile iyi bir boyacı yapabilir! Beni yapamaz tabi heh. 21 Ocakta Flames Of War turnuvası, yine 2. Dünya Savaşı sevenleri dövüştürüyor. Ama hepsinden once 8 Ocakta bir Carcassone turnuvası var. Hem de patron çıldırmış olmalı zira katılan herkese 10TL hediye çeki veriyor! Evet Yakup artık sıfatlarına Patron’u da ekledi. Ben yine de Forum Slayer’ı hatırlatayım da nihahaha!

Şimdi bunların üstüne tabi sürekli Magic The Gathering filan dönüyor ama ben onu takip edemiyorum sayın okurlar. Yalan yanlış anlatmıyayım sürekli var işte! Onu bunu bırakın, kendinize iyi bakın. Özletmeden yazıcam siz hiç merak etmeyin.  Öptüm filan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir