Kule Sakinleri Yönetim Kurulu’nu Seçti!

Kule Sakinleri 4. Genel Kurulu bu akşam saatlerinde düzenlendi. Yeni bir Yönetim Kurulu(YK) ve Denetim Kurulu(DK) seçmek üzere toplanan dernek üyeleri geçtiğimiz iki yılda mevcut YK’nın yaptıkları konusunda bilgilendirildi. Ayrıca Kule’nin yakında taşınması gerektiği ve bu esnada bazı açılardan form değiştirmesi gerektiğine dair bir tartışma yapıldı. Ardından adayların seçim konuşmalarını büyük bir dikkatle dinleyen üyeler oylarını kullandılar. Toplamda 5 kişilik YK ve 3 Kişilik DK seçilmiş oldu.

cthulhu

Genel kurul her ne kadar demokrasi şöleni şeklinde geçse de, bazı adayların seçmene “bira ısmarlama” vaadinde bulunması seçim dinamikleri konusunda düşündürücü oldu. YK ve DK arasında oluşması gereken diyalektik ilişkiyi en bariz açığa çıkaran ise DK adaylarından Salih Barlak’ın ayakta alkışlanan konuşmasında, “aday olmak konusunda karasız kaldım ancak Yakup Çakmak, YK’ya aday olunca benim de DK’ya adaylığımı koymam kaçınılmaz oldu,” sözleri oldu. Hüseyin Ruhi Küçük ise konuşmasını yapmak için sahneye çıkarken de sahneden inerken de alkışlanarak sahip olduğu karizma puanıyla esasında siyasete atılsa kafadan bir %3 bilemedin %5 oy toplayabileceğini göstermiş oldu. Yine de oylar sayılırken oy pusulalarına Hüseyin yazan bazı üyeler yüzünden “Hüseyin kim? Hüseyin diye biri mi varmış?” şeklinde kafaların karışmasına sebebiyet verdi.

Oylama sonucunda seçilenlerin listesi şu şekilde ortaya çıktı;

Yönetim Kurulu

  • H. Ruhi Küçük
  • Aylin Ayvazoğlu
  • Efe Duman
  • Burak Sonbudak
  • Yakup Çakmak

Denetim Kurulu

  • Salih Barlak
  • Ozan Ceberut
  • Mehmet Dilsiz

democracy

Seçilen arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyor, oy isterken vaad ettikleri paraları banka hesaplarına ufaktan yatırmaları konusunda kendilerini buradan bir kez daha uyarmak istiyoruz.

 

 

Kule Sakinleri Yönetim Kurulu’nu Seçti!” üzerine bir yorum

  1. Bira vaadinde bulunan bendim; dolayısıyla benim parayla değil birayla ödeme yapmam gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir