Kule’den Duyurular – 17 Ağustos 2017

Merhabalar,

Kule Sakinleri Rol Yapma ve Strateji Oyunları Derneği’nin 24 Temmuz’da düzenlenen seçimlerinden sonra toplanan Yönetim Kurulu bu dönem de Dernek Başkanlığı görevine Yakup Çakmak’ı layık gördü. Başarılı bir dönem geçirmesini temenni ediyoruz. Geçirmezsek katran ve tüy opsiyonumuzu hatırlatmakta fayda görüyorum.

Yönetim Kurulu’nun ilk iki toplantısında aldığı kararlar şu şekilde özetlenebilir;

1) Dernek organizasyonuyla ilgili konularda yeni görevlendirmeler yapıldı. Kule’de düzenlenecek etkinliklerin takibi, organizasyon tarihlerinin denetimi ve duyurulması sorumluluklarını taşıyacak olan Event Master’ımız Dilara Çolak oldu. Bundan sonra Kule’de bir etkinlik yapmak isterseniz kendisine bir “merhaba” demeniz ve zaman konusunda sohbet etmeniz yeterli olacaktır.

2) Üyelerimizin güncel durumlarının takibi ve üyelerle ilişkiler konusunda görevi Üye İlişkileri Koordinatörü olarak atanan  Ruhi Küçük yürütecektir. Üye İlişkileri Koordinatörü tanımlamasını havalı görünsün diye üç saniye önce uydurdum. Bence görevin adını direk ‘Ruhi’ koyabiliriz. Adam sonuçta iletişim ve ilişki kurmak konusunda bir marka. Tam olarak nasıl bir ilişki olacağını da deneysel bir biçimde öğreneceğiz.

3) Yönetim Kurulu Sekreteryası, Burak Sonbudak’a itelenmiştir.

4) Yönetim Kurulu’na ait duyuruların yapılmasını Mahzen Dergi aracılığıyla ben (Mustafa Büçkün) gerçekleştireceğim.

5) Kule’ye projeksiyon cihazı ve ayaklı perde alınmasına karar verilmiştir. Kule’de artık konulu konusuz birçok film gösterimi yapılabilecek. Yaşasın!

6) RANGER ARANIYOR: Kule Sakinleri’ni dört duvarın dışarısına çıkarıp, tarihi ve doğal niteliği olan gezilere götürecek, mekan ve organizasyon fikri verebilecek yetenekli kişiler aranıyor

Görüşmek üzere…