Mahzen Dergi Karakter Yaratma Yarışması

Merhaba sevgili okurlarımız. Mahzen Dergi olarak, bir çoğunuzun bildiği üzere, her sene Kule Sakinleri Derneği’nin düzenlediği İzmircon etkinliğinde dergimizin basılı kopyasını dağıtıyoruz ve bu sene de geleneğimizi sürdürmeyi planlıyoruz. İzmircon ’19 basılı sayımızda, uzun süredir bize destek olan ve ayakta kalmamızda büyük rol oynayan sizlerin, bu seneki sürecimize dahil olmanızı istiyoruz. Bu sebeple, bir FRP karakter hikayesi yaratma yarışması düzenlemeye karar verdik.

Yapılacak şey basit. Katılımcılar, kendi tasarladıkları bir karakterin başından geçmiş maceraları, fiziksel ve kişisel özellikleri ile beraber 1500 kelimeyi geçmeyecek şekilde yazıya dökerek bize yollayacak, biz de jürimiz danışmanlığında ilk üç karakteri belirleyeceğiz.  Katılanlardan ilk üçe girenlere birer adet zar seti hediye edecek olup aynı zamanda yazılarını İzmircon’19 Mahzen dergisinde yayınlayacağız. Hepinizin katılımlarını bekliyoruz.

YARIŞMA KURALLARI

  1. Her katılımcı maksimum iki karakter ile yarışmaya başvurabilir.
  2. Yarışmaya son katılım tarihi 21 Mart olup, 3 Nisan’da yarışma sonuçları Mahzen Dergi websitesinden açıklanacaktır.
  3. Katılımcılar, bu yarışmaya katılarak göndermiş oldukları yazıların İzmircon ’19 Özel Mahzen Sayısında yayınlanması konusunda Mahzen Dergi Yazı Ekibine izin vermiş kabul edileceklerdir.
  4. Yazılar 1500 kelimeyi geçmemek koşulu ile istenilen punto ve font ile yazılabilir.
  5. Hikayesi yazılacak karakterler, Ortaçağ veya herhangi bir Sword&Sorcery evreninde oynanacakmış gibi yazılmalıdır.
  6. Yazı içeriklerinde herhangi bir dini, siyasi veya kışkırtıcı bir içeriğin tespit edilmesi durumunda söz konusu yazı değerlendirilmeyecektir.
  7. Yarışmacılar karakterlerini tarafımıza göndermelerinin ardından yazılarında bir değişiklik yapamayacaklardır.
  8. Katılımcılar, yazılarını [email protected] adresine kendi İsim-Soyad ve Telefon Numaralarını Word formatında göndererek yarışmaya başvurabilirler.