Now Loading! N.06

Sevgilim okurlar! Naber?

Bence Çokkk sıcak, o bakımdan huzursuzum, mutsuzum, atarlıyım!

Neden filan diye bilirsiniz ama saçma yani demeyin bence. Bi defa tamamen cebren ve hileyle yönetim kuruluna girişim engellendi biliyorsunuz. Tamamen şahsıma yönelik olan bu komplo ülkemizdeki demokrasi kültürüne karşı acımasız bir darbe niteliğindedir.

So this is how democracy dies, with thunderous applause.

Çıkıp avazım çıktığı kadar “So this is how democracy dies, with thunderous applause.” diye bağırmak istedim toplantıda ama ciddiyetimi bozmadım, işte böyle de bir insanım ben. Ozan gibi troller örnek alsın… hıh!

Peki tamam ne olmuş diyebilirsiniz tabi ama bence demeyin, saçma çünkü. Bakın misal yeni üyemiz Aylin var. Efenim dedi sosyal medyayı güçlendiricem, böyle vaatlerde bulundu… bakıyorum hani? E yook. Bak hala çalınan hesabımız filan var olmaz böyle. Tabi herkes ben değil, çalınan hesabı geri almak kolay iş değil. Evet ben yaptım. BEN YAPTIM! Öhm neyse…

Sonra bakıyorum Özgün var yine yeni, daha seçim günü çalışmalara başladı, hemen ışıkları tamir filan bişeyler. Ama hep tribünlere oynamış! Bakıyorum yine wargame ışıkları yanmıyor! Kapıya çan takalım dedik o da yok, gireni çıkanı duymuyoruz. Ya hadi bunların hepsini geçtim hala aynanın önünde o alümünyüm şey duruyor. Bak dedim, sökmezseniz ben saldırıcam buna dedim, kendimi sakatlıcam dedim, elim ayağıma karışıyor, bi fena oluyorum nolur bunu sök dedim… Pehey! En çok vaktin olan bu yaz günlerinde bu işleri yapmayacaksan ne zaman yapacaksın sorarım sana!

Peki eskiler, onlar daha mı iyi sanki? Başgan dedik, böğrümüze bastık, Yaşayan Kule ’ye her zamankinden daha çok heyecanlandığımız şu günlerde 40K Frp kumpanyası kurayım diyor. PES ARTIK! Bu kadar da olmaz yani. Neyse bu aralar kafan dalgın diye Nihan’ın hatırına bişey demiyorum. Ama artık kendine çeki düzen ver lütfen.

İyice eskilere giderken Ruhi var tabi. Ona da mı söyleneceksiniz demezsiniz bence gülüm okurlarım. Aklı başında insanlarsınız bence. Yada komple deliyiz işte aynı şey. Neyse malumunuz Yaşayan Kule’ye bizi bu Profosor… Ruhi alıştırdı . Bu sene de yapacaklar filan, buraya kadar muazzam. Sonra bir çıktılar dediler ki efendim biz 6 GM yapıcaz yok 9 GM yapıcaz… Oldu olacak beni de GM yapın tüm kule GM olalım birbirimizi oynatalım bu nedir kardeşim! YUH ARTIK! Kral Arthur dedik görmezden geldik, BBR dedik bağrımıza bastık ama her şeyin de bir sınırı var sayın Ruhi!

İyice eskilere gidince tabi Shelter 22 vardı, mekan kapansa da fikirleri ölmedi! Bir gün yine benzer bir yerimiz olsun diye umudum sürüyor. Şimdi olsa ne güzel bütün GM ’lere kahve filan ısmarlardım. O zamandan bir şeyler yaz demişsiniz, ne yazılır bilemedim ama kesin esnaflık değildir. Ben insanlara bir şeyler vermeyi seviyorum, para alma kısmı mecburiyetten işte 🙂

Bu seferlik dedikodudan haberlere sıra gelmedi ama deli gibi Flames Of War oynuyoruz (minyatür ikinci dünya savaşı) gelin oynayalım. Daha da tazesi Yaşayan Kule başlıyor, mutlaka katılın! Nostaljiyle kalın, dostlukla kalın sevgilim okurlar.


Oyuncu bi oyun bulmak ister, DM bulamaz zaman öldürür.
GM oyun oynatmak ister, oyuncu bulamaz, zaman öldürür
.
GM oyuncu, oyuncu GM’i bulur. Ev ararlar, müsait ev bulamazlar, bir kafeye giderler. Materyal azdır oyundan tam keyif alamazlar. Ertesi oyuna tam ekipman ile gelirler bu sefer çevre masaların gözle tacizine maruz kalırlar. Tam alışırlar bir şövalye kralına sadakatini sunarken bir büyücü “Bir şey alır mısınız?” sorusuna cevap vermek durumunda kalır ambiyans yalan olur, tam epik bir savaşa gireceklerken fonda Britney Spears belirir… Oyun dağılır, magic falan olsa derler sonra diğer oyunlardan bahsederler; derken biri masaüstü stratejiden ve taktikten bahseder, en son biri Larp der, herkes hüzünlenir ve merak eder…
Böyle Yapmayın
Bize katılın!
Kule Sakinleri