Now Loading N.05

Sevgilim Mahzen okurları Melaba!
Havaların yine çok sıcak olduğu zamanlardan yazıyorum ama en önemlisi Kule’nin doğum gününde yazıyorum!
Tüm sevenlerini de doğum günü partisine bekleriz tabii ki.

Neyse hemen gündem maddelerime geçiyorum sizi habersiz bırakmıyorum, çünkü size kıyamam!
Malumunuz Kule olağan Genel Kurulu’nu yaptı, seçimler filan oldu ama seçimlerden önce tüzük değişti. Neden derseniz, tamamen hile, hurda, fitne ve de fesat! Bir takım ayak oyunlarıyla aday olmam engellensin, çünkü biliyorlar ki seçilicem, arkamda halkın iradesi var! En birinci kişiliğim insanları kıskandırıyor tabi onlar da haklı napalım. Görev onlarda, şimdi onlar düşünsün!

Doğum günü demişken 10 – 11 senelik filan kuleliyim, ister istemez bi nostalji oluyor insanda. Aylin’in BFKT toplantısına gelmesi, Shelter 22, Tepekule Savaşları WHFB Turnuvası, İzmirCon’da bana 11 oyuncu kitlenmesi… Sonra Levent neden DM’liği bıraktı? Sürekli bana karşı komplo, HEP!

Biraz da önümüze bakalım, seçim filan diyince yaz boyu frp, yaz boyu oyuna biraz ara verildi gibi. Aslında bir tane daha oyun günü olacaktı ama tanıtımı geç yapılınca yalan oldu sanırsam, tabi Yk değişimi, tüzük değişimi, seçimler filan ortalık biraz karıştı, normaldir. Yine de yaz boyu Flames Of War için beni dürtebilirsiniz! Ben de ara, kesinti yok, sadece sıcaklardan dolayı ekebilirim ama o kadar kusur kadı kızında da olurmuş yani napalım dimi?

Daha önemlisi, daha güzeli ve daha yakını YAŞAYAN KULE!!! Yine bomba gibi bir frp çılgınlığı geliyor hatta daha çok DM’le daha çok oyun, daha çok eğlence! Reklamını yapıyorum sanılmasın, tamamen kendi coşkumdan! Geçen seneki yaşayan Kule’de yoğunluk sebebiyle yeni oyuncu alımları kapatılmıştı, bu senekiyle ilgili üye olmayanlara hiç mi açmasak acaba yada nasıl nasıl yapsak gibi konuşmalar duydum. Yani yer bulan gelsin, benden söylemesi. Malum YK’da zaman bulma, oyuncu bulma, DM bulma vs gibi sıkıntılar olmuyor.

İzmirCon için de geçen senenin üzerinden geçildi, projeksiyonlar filan bakıldı, yeni fikirler dinlendi vs. Ama toplantının asıl amacı yeni İzmirCon’u planlamak değil yeni patronu gazlamaktı. İzmirCon’un yeni patronu “Öğrenci” Deniz! “Ay ben bi düşüneyim” filan demeye çalışırken patronluğunu duyurduk, hem de 3-5 defa filan duyurduk ki “ben duymadım, bilmiyorum” filan diyemesin. Üstüne de bara götürüp içirdik ki itiraz edecek zaman bulamasın. Bu sene İzmirCon + İzmirCon Klasik ile yetinmeyip daha da fazla con yapabiliriz diye fikirler var. Klasik, minicon’un aslında ne kadar da güzel birşey olduğunu gösterdi, neden 1-2 tane daha yapmayalım o zaman dedik 😀 Sadece Cosplay ile ilgili bişeyler de yapılır mı diye araştırmalara başlandı, ilk benden duymuş olun!

Bu yazıda emeği hiç geçmeyen sayın editörüm Ozan Ceberut’a laf çarpmayı bir boç bilirim! Efendim yazı yaz, yaz da yaz! E hani bi çay, kahve bişiy? Kuru kuruya yazı yazdırılamayacağını öğrenememiş bunca senede. Bi az buzlu, şekersiz vanilyalı Ice latte Venti ısmarladın da mı yazmadık arkadaşım? cık cık cık. Ayrıca bizde hediye geri istenmez, ayıptır arkadaşım, düş anahtarımın peşinden! Kule’nin anahtarını geri verecek değilim. Hatta şu kepengin anahtarını da bi ara versisen çok iyi olur canıms. Şimdiden sağolasın.

Sevgilim okurlar! Buraya kadar okuduysanız hepinizin gözlerinden öpüyorum, yarıda bıraktıysanız gadanızdan alıyorum, hiç okumadıysanız… LAN! hiç mi okumadınız? Canınız sağolsun…
Sağlıcakla kalın, elinizi yüzünüzü yıkayın. Yine yazışmak üzere MUCUKS!