Nasıl Olunur: Vali+Baş Rahip+bonus

Merhabalar!
Bu yazımızda sizlerle basit bir karakterin kasabadaki en yüksek mevkilere nasıl aynı anda ulaşabileceğine dair bazı ipuçlarını paylaşacağız. Bu ipuçlarını dikkatle uygulamanız sizi bulunduğunuz kasabanın hem dini lideri, hem politik lideri yapacak ve bonus olarak da şahsi ordunuza sahip olmanızı sağlayacaktır.

1. ADIM

Tamamen sıfırdan bir karakter başlatın. Mesela kendisini dinine adamış güler yüzlü basit bir din adamı olun. Dininize bağlılığınız olsun, paraya ya da şöhrete değil. Dininizin emirlerinin dışına çıkmayın. Ve güler yüzlü olmayı ihmal etmeyin. Böylece yanlış yolda olanlar, sizin dininize daha sıcak bakacaktır. Unutmayın, bakmayanlar için belinizde bir seher yıldızınız var. Dininizin gerekliliklerini harfiyen uygulayın, taviz vermeyin.

Seher Yıldızı (temsili değil – Editör notu: Aynı adlı iç giyim firması ürünleriyle karışmaması için)

2.ADIM

Her zaman kendinizi en öne koyun. Böylece insanlar cesaretinizden ilham alacaktır. Ve dininize harfiyen uyduğunuz için Tanrı’nız sizi koruyacaktır. Korkmayın. Önünüze 15 metrelik ve 950 kiloluk dev bir örümcek bile çıksa (çıktı), Tanrı’nızın kudretiyle kutsanmış size hiçbir şey olmayacaktır(olmadı). Bu sayede ekibiniz de etkilenecek ve sizin ne kadar muhteşem bir insan olduğunuzu düşünecektir (düşündüler).

3.ADIM

Elinizi kirletmekten çekinmeyin. Unutmayın, bir din adamı olarak dininizin öğretileri adına elini kirletmesi gereken kişi sizsiniz. Bunu yaparsanız diğer insanların yapmasına gerek kalmaz ve sizin cesaretiniz ve fedakarlıklarınız onları etkileyecektir. Aynı zamanda Tanrı’nız da sizin bu adanmışlığınızı görecek, sizi buna uygun şekilde ödüllendirecektir. Mesela tam bu esnada Başrahibinizin de izniyle şahsi ordunuza sahip olabilirsiniz.

4.ADIM

Başrahip ile birlikte görevlere çıkın. Bırakın cesaretinizi o da görsün. Üstelik bu macera sırasında aynı zamanda Vali olan Başrahip ölümcül derecede yaralanacak olursa, ona ilk elden yardım etme şansınız olacaktır. Yardım edin. İlk yardıma dair bir şey bilmemeniz önemli değil. Tanrı’nız sizi koruyacaktır.

İşte oldu. Hazin bir şekilde kollarınızda can veren Vali+Başrahip artık Tanrı’nızın yanında. Bir süre kollarınızda can veren bu kutsal insan için üzüleceksiniz elbette. Kim üzülmez ki? Ama o artık Tanrı’sına daha yakın. Emin olun, şimdi çok daha iyi bir yerde. Ve onun yerine geçen siz, bu büyük sorumlulukları artık omuzlamış bulunmaktasınız. Görevinizi layıkıyla yerine getirin böylece hem Tanrı’nız hem de onun yanında olan eski Başrahip sizinle gurur duyabilsin.

Esen kalın.