Now Loading! N.04

Sevgilim Mahzen okurları! Naber?

Sıcakların fena vurduğu bir yaz mevsiminden daha merhaba. Siz de benim gibi sıcaktan yakınıyorsanız Kule’deki klimaların varlığını hatırlatmak isterim. Bazen hayat kurtarıyorlar!

Neyse şimdi gelelim asıl konumuza. Bazılarınız ayarlardır yazı yazmadığımı farkedecektir. Sebebi çok açık, yani tabi başlarda İzmirCon yorgunluğu filan diyorduk ama artık saklamanın gereği yok. Soğuk Kahve! Kule’de ICE COVFEFE eksikliği düzgün düşünmemi ve haliyle yazılar yazmamı etkiliyor. Uzun süren pazarlıklar sonucunda Yakup’un bana hediye ettiği gofrette uzlaştık. Yani bence hediye etti, çünkü masada öylece duruyodu yani. Öhm Neyse…

Kule’de çılgın Mordheim dönüyor! Tabiki de Skavenlar ortalığı kasıp kavuruyor. Sonuçta Yüce tanrımız boynuzlu fare bizim için göklerden hediye göndermiş, tabiki de bunları zavallı ırklara kaptıracak değiliz. Söylentilere göre bütün Mordheim gazını Baran vermiş ortamlara ama sonra sırra kadem basmış -tabiki Skaven işi- şimdi bütün işi Deniz omuzluyor gibi geldi bana. Katılmak diğer tüm oyunlardan daha kolay olabilir, oynanışı da çok hızlı ve temel kuralları eski Warhammer Fantasy kurallarından olduğu için çoğumuz zaten aşina. Gelin Skaven’lar sizin de Warpstone’larınızı çalsınlar!

Warhammer demişken, Games Workshop’ın değişen CEO’su ve akabinde gelen yeni 40k ile yakın zamanda lazer silahları ve plazma kalkanlarıyla yeşil sahalar tekrar şenlenebilir gibi duruyor. Eh Aylin’in kızları epey sıkılmış ve acıkmıştı zaten.

Duymayan kalmamıştır dernek seçimleri zamanı. Eğer oy kullanacaksanız bence mutlaka rüşvet isteyin, öyle bedavaya yönetim kurulu filan seçtirtmeyin. Dergi yönetiminden öğrendik, Büçkün’den bir iş çıkmaz, Yakup da gofretle geçiştiriyor, bence kesin Burock aranmalı, yaz gününde soğuk içecekler iyi gider. Köpüklü köpüklü, kıps.

Fransızlar yine doğu seferinde, Napolyon zafer istiyor! Bu sefer beni kumpanyaya davet etmemişler ama yine de güzel bir kumpanya olacağa benziyor… Allah evlerine fareler salsın, yuvalarını kemirsin!

FRP sevenler için -ki sevmeyen neden sevmiyor?- bu ara epey yaz oyunu başlıyor, hemen yakalayın, yerler bitti biter. Şu sıcak günlerde hayatınıza bir anlam katın. Yani sonuçta FRP den daha anlamlı ne olabilir ki şu hayatta? yani, dimi dimi… evet.

Kule’de çok uzun yılların ardından tekrar bir LARP gerçekleşti. Başlı başına bir kutlama gerektiren bir olay ama kostümlerin başarısı da ayrıca takdir edilesi. Yani bana öyle dediler, bi event yok, doğru düzgün foto yok. Yönetim istifa!!! Çok yaşa yeni yönetim!!! Burak naber?

Neyse canlarım okurlar daha fazla uzatmayıp gerisini yeni yazıya bırakıyorum. 24 Temmuzda Kule’nin yeni yaşını kutlamayı ihmal etmeyin! öptüm baybay.