Now Loading! N.03

Sevgilim okuyucu, havanın harika olduğu pazar gününden elimde kendi imalatım smoothiyle bildiriyorum! Muz, portakal, enerji, süt, biraz portakallı gazoz, tepesine de kaymaklı dondurma! Levent’le yeni şişmanlıklara yelken açın.

Şimdi efenim biz arada aslında bir Flames Of War turnuvası yaptık ama ben size pek bahsetmedim. Birinci olamadığım için mi? Yoo dostum, hayır. Çünkü Levent Köstem olmadan, Sercan olmadan turnuva biraz eksik oldu. O yüzden 5 Mart Pazar günü yeni bir turnuvamız var ve onur konuğu Boncuk Levent. Siz de gelin beraber eğlenelim. iyi bir FoW’cu olursanız belki Sercan’ı hatta hatta Fırat’ı bile görebilirsiniz!

Malumunuz bu yeni oyunumuz Hail and Kill’de Roma dönemine tarihin pusları arasından bakıyoruz. Ben kesin karar verdim Alman oynuyayım diye, tarih kayıtları yok haklarında pek. Roma’lılardan uzunlar, cesurlar, güçlüler filan. Roma’lılar Almanlardan korkmaktan başka birşeyden bahsedememişler. Vay Almanlar şöyle kocaman, vay Almanlar bizi ne biçim dövdü filan. Malumunuz tarih = tekerrür, yeşil sahalarda da aynı performansı gösteririz bence, kesin. Kesin!

Bu arada Flames Of War’un dördüncü edisyonundan bahsetmeden geçmek olmaz. Yeni yeni su yüzüne çıktı kendisi ve şu ana kadar oynayanlar çok memnun. Ama çok dev bir eksisi var o da yeni listeler. Basitleştiricez derken biraz kırpmışlar, 3512 panzer modeli arasında seçim yapmayın demişler -Neden?- ve 4-5 çeşit panzere indirmişler, isimleri de alıştığmıız gibi orjinal değilde, kısa 5cm, uzun 5cm filan. Uzun sigara mı kardeş bu, Panzer 3 L onun adı. Cık cık cık cık. Şimdilik late ve early dönemlerinde pek bir değişiklik yok gibi ama mid war oynayan bizleri tam ortadan vurmuş gibi. Bakalım ne yapıcaz Kule ahalisi olarak.

Kule’nin atmosferine çok havalı bir katkı var, Raşit Düzdirek ve Arkabahçe İzmir sayesinde Kule daha da havalı! Ne var diye merak ediyorsanız gidin bakın. Gözünüz gönlünüz bayram etsin.

Yine bugün Kule’de oyun günü vardı. Gitmeyen kaçırdı, bir dahaki için takipte kalın canım. FRP’ye başlamak için de güzel hareketler bunlar, mahrum kalmayın.

Arada kocaman bir Yugioh turnuvası geldi geçti. Dünya çapındaki yarışmanın bölgesel parçası mıymış öyle bişiyler işte. Benim yaşım yetmiyo anlamıyorum ben.

Ve son bomba, her salı saat 5’ten itibaren Board Game! ki bence 5’i beklemeniz gerekmez, kesin birileri daha erken gelip oynamaya başlar. Kesin!

Kaçırmayın böyle güzellikleri efenim. Hayat Frp’yle Board Game’le, Card Game’le, minyatürlerle filan çok daha güzel. Vaktim yok diye kendinizi kandırmayın, boş zamanınızda dünyayı kurtarmıyorsanız -Clark Kent?- gelin beraber oynalım!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir