Now Loading! N.02

Merhaba canım okuyucu! Naber, nasıl gidiyo? Niye buraya yazıyosun, biz sana nasıl cevap vericez filan diye düşünüyosanız çok ayıp ediyorsunuz. Faceden filan yazın, iletişim çağındanyız şurda. Hıh!

Sizleri yine çok hayırlı bir yazıyla karşılıyorum, Kule hakkındaki en hayati bilgiler hep bende! Con dedikodusu filan… Şaka şaka. Zerre fikrim yok, gidin staffları sıkıştırın bana ne? Ben yine bir minyatür tanıtım masası alırım üstüne vazifemi yaparım. İşimdeyim gücümdeyim yani.

Efendim Naps filan dedik daha önce, şimdi harika bir kumpanyamız var. 300 yıl önce Austerlitz de yaşanan savaşı, acaba generaller biz olsaydık ne olurdu kafasında tekrarlıyoruz. Batuhan da hakemlik yapıyor. Biz ordularımızı bir yerlere göndermeye çalışıyoruz, Batuhan zar atıyor, ne kadar gittiler, düşman gördüler mi, görmediler mi? Biz tabi ki karşılaşıncaya kadar rakibi görmüyoruz. Ama şimdi gördük! Dananın kuyruğunun koptuğu noktaya geldik. Tabi ki Fransızlar kazanacak, bahsini etmeye gerek yok.

Flames Of War, kulenin belkide ilk tarihi savaş oyunu, yeni versiyona geçiyor. Biz de heyecanla bekliyoruz. V4 ün oynanışı çok daha kolaylaştıracağıyla ilgili söylentiler var, tabi gerçeklikten uzaklaşır mı diye kaygıları da hemen yanında getiriyor. Eh işte hepsi söylenti, bekleyip görücez napalım… Çıksa da oynasak.

Kule’de Çılgınca yükselen bir trend daha var belki farketmemişsinizdir. Halil Sezai baya bir rağbet görüyor, insanlar harıl harıl model alıp boyama yapıyor. Eğer sizin de gönlünüzde Roma lejyonları varsa ya da mesela benim gibi ispanyol delilerini çok havalı buluyorsanız, mutlaka bekleriz.

Warhammer’da bir toparlanma var sayın okur, 9th age filan derken baya bir hareketlendi oralar, işte chaos warrior du, elf filandı seviyorsan bu sana son çağrım daha da bişey demem artık.

Neyse reklamlar bitti, gelelim son dedikodulara. Yakup’un aşk hayatında hiç beklenmeyen gelişmeler! Bir gün böyle birşeyler yazarsam bilinki kaçırıldım ve yardım istiyorum demektir. Adresi bildirmek için akrostiş filan yapıyorumdur, yardım edin, Halp!

İzmirCon’la ilgili hiçbirşey yazmıyorum dedim zaten, iyice zaman yaklaşsın o zaman heyecan yapalım. Aylin zaten gerekeni yapmış. Yaşasın şeffaf yönetim <3

Siz hala çok karizmatik yeni mekanımıza gelmediyseniz kendinize bir çeki düzen verin! Bu ne sorumsuzluk böyle! İnsan kendine böyle kötülük yapmaz yemin ediyorum, harcamayın hayatınızı boş yere. Şimdi kuleye katılın yada sonsuza dek… Hmmm onu da siz bulun canım. Ben gidip filtre kahve yapayım, haydi görüşürüz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir